Vliegen naar Malta

Ben je toe aan wat zon, zee en strand? Dan is Malta dé bestemming bij uitstek. Je kunt hier heerlijk tot rust komen, maar ook tal van prachtige bezienswaardigheden bezoeken en sportieve activiteiten ondernemen. Op Malta kan je dus genieten van een welverdiende vakantie!

De luchtvaartmaatschappijen

Voor een voordelige prijs vlieg je al naar Malta. Bij de verschillende reisaanbieders vind je online vliegtickets naar dit vakantie-eiland. De luchtvaartmaatschappijen KLM, Ryanair, Transavia en Air Malta bieden vluchten aan naar dit vakantie-eiland.

Meerdere vluchten

Vanaf de luchthaven Schiphol, Eindhoven Airport, Brussels Airport en Düsseldorf Airport vertrekken er, vooral in het zomerseizoen, dagelijks meerdere vluchten naar Malta Airport. Je kunt dus zelf kiezen vanaf welke luchthaven je wilt vliegen naar Malta. Een vlucht naar Malta duurt ongeveer drie uur.

Malta Airport

Malta International Airport ligt tussen de dorpjes Luqa en Gudja in. Onder de bewoners van Malta staat het vliegveld ook wel bekend als Luqa Airport. De luchthaven ligt op acht kilometer afstand ten zuiden van de hoofdstad Valletta.

Met de taxi of auto huren?

Heb je de vlucht en je verblijf op Malta apart geboekt? Dan bereik je je accommodatie het makkelijkst met de taxi of de auto. Zo kan je in de aankomsthal van de luchthaven een kaartje kopen voor de taxi. Op Malta gelden er vaste tarieven voor alle bestemmingen. Een kaartje naar Valletta kost ongeveer 14 euro. Je kunt ook een auto huren. In de aankomsthal vind je tal van balies van bekende autoverhuurbedrijven.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk accommodaties Op Malta

Gerelateerde pagina's