Marsaxlokk

Marsaxlokk is een pittoresk vissersstadje aan de zuidkust van Malta, ideaal voor een lunch of warme zomer avond met mooi uitzicht op de haven. De hele boulevaard van Marsaxlokk is voorzien van terrasjes en restaurantjes. Mooi gedekte tafeltjes, schattige boodjes en veel zeevruchten op de kaart. Als je een liefhebber van vis bent dan is dit de plek voor jou, verser krijg je het niet.

In de buurt van Marsaxlokk vind je ook twee bijzondere hotspots St. Peters Pool en Il-Ħofra ż-Żgħira. Bijde op loop afstand. Vertrek in zuidoosterlijke richting en wandel over de heuvel die je een schitterend uitzicht geeft over Marsaxlokk en haar baai vol bootjes.

St. Peters Pool is natuurlijk uitgesleten ronding in de rotsen met een uitgehakte trap om het water uit klimmen. Vanaf de rotskant is dit in de zomer een ideal plek om een duik te nemen maar met onrustig water word dit echter afgeraden.

Il-Ħofra ż-Żgħira is een schitterende baai waar zomers vele boodjes aanmeren. Het bied een ideale plek bieden om te zwemen. De waterkant is ondiep en omgeven door rotsen die baai afschermen van hoge golven. Het schitterende blauwe water maakt het tot een plek die oogt als klein paradijsje.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk accommodaties in de buurt van Marsaxlokk

Gerelateerde pagina's