opnieuw zoeken

Activiteiten Malta

Activiteiten

Activiteiten Malta

Op Malta is veel te zien en te doen. Zo kan je hier tal van bijzondere bezienswaardigheden bezichtigen of excursies maken, zoals een havencruise, jeep safari, boottocht, hop on hop off tour of een dinnershow. Of maak een uitstapje naar het attractiepark Popeye Village, het themapark Mediterraneo Marine Park, het Playmobil Fun Park of de Upper Barraca Gardens.

Havencruise

Tijdens de havencruise maak je een korte rondvaart door de haven van Sliema, Valletta en de baaien. Het is vooral een aanrader om dit te doen tijdens een wat koelere dag. In de zomer, als de zon fel schijnt, is het namelijk veel te warm op het dek.

Jeepsafari

Ontdek het achterland van Malta tijdens een jeepsafari. Je rijdt hier in een jeep door de bergen over verlaten wegen. Vaak bezoek je een authentiek dorpje waar je meer komt te weten over het oorspronkelijke leven van de Maltezers.

Boottocht

Tijdens een boottocht geniet je van een heerlijk ontspannende dag. Een boottocht duurt ongeveer vijf uur. Je vaart hierbij naar de eiland Gozo, Comino en de prachtige Blue Lagoon.

Popeye Village

Ga op vakantie naar Malta met kinderen? Dan is het een aanrader om een uitstapje te maken naar Popeye Village. Dit dorpje was als filmset gebouwd voor de film Popeye uit 1980. Naast Popeye Village ligt het tekenfilmdorp Sweet Haven Village. Dit is een echte toeristische trekpleister, waar vooral kinderen zich goed kunnen vermaken.

Mediterraneo Marine Park

Het Mediterraneo Marine Park is een themapark waar je dolfijnenshows en papegaaienshows kunt bekijken. Ook heb je hier de mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen. Veel mensen bezoeken dit park dan ook om hun droom van het zwemmen met dolfijnen in vervulling te laten gaan.

Hop On Hop Off toer

Ontdek Malta door een rondrit te maken met een van de toeristische dubbeldekkersbussen. Deze bussen stoppen op veel bekende plekken op Malta en Gozo. Je kunt zelf bepalen wanneer je de bus in- of uitstapt. Een toer met een Hop On Hop Off-bus is dé perfecte manier om Malta te verkennen.

Playmobil Fun Park

Op Malta heb je ook de mogelijkheid om het Playmobil themapark te bezichtigen. Vooral wanneer je hier met jonge kinderen op vakantie bent, is dit een echte aanrader. Je krijgt hier een rondleiding door de op een na grootste fabriek van Playmobil. Na de rondleiding kan het pretpark van Playmobil bezoeken.

Malta Dinnershows

Tijdens een dinnershow kom je meer te weten over de geschiedenis en cultuur van Malta. Op Malta en Gozo worden meerdere dinnershows gehouden. Onder het genot van een lekker diner en een drankje kun je genieten van een show.

Upper Barraca Gardens

Verder kan je op het eiland Malta ook de Upper Barraca Gardens bezichtigen. Deze tuinen liggen in Valletta. De tuinen zijn gelegen op een hoogte van zestig meter. Vanaf hier heb je dan ook werkelijk een prachtig uitzicht over het eiland en op de haven.

Activiteiten bestemmingen

Bekijk accommodaties Op Malta