All inclusive Malta

Malta kun je kort samenvatten met zon, strand, lekker eten, feestje bouwen, rust, een combinatie tussen Oriënt en Afrika, met een snufje Europa.

Malta

Alhoewel deze samenvatting een goed beeld geeft van dit mooie eiland, doet het Malta ook weer tekort. Het is meer dan een gezellig party eiland, waar de zon veel schijnt en de Middellandse zee vanaf de prachtige stranden zijn aantrekkingskracht laat gelden. Malta is een eiland waar je vriendelijke mensen treft en waar ze een geheel eigen keuken hebben die spannende gerechten op het bord brengt. Van april tot en met begin december is het weer lekker tot uitstekend, zijn er heel wat shopping mogelijkheden en kun je naast Malta het nabijgelegen eiland Gozo ontdekken.

Bezienswaardigheden

Malta staat voor verrassing. Neem de prachtige middeleeuwse hoofdstad Valletta, waar je behalve leuke winkels, schitterende gebouwen vindt, een park van waar vandaan je een blik over de grillige baaien van het eiland hebt en waar de kerken, die je normaliter misschien niet zou bezichtigen, meer dan de moeite van een bezoek waard zijn. Zeker de kerk van de zeevaarders, die verrassend groot blijkt te zijn en een overweldigende indruk na laat. Midden op het eiland vind je een herinnering uit het verleden, de Medina, de oude stad die aan Noord-Afrika doet denken. Of je maakt een trip terug in de tijd. Neem de boot naar Gozo om dit aparte eiland te bezoeken en te genieten van de rust en vele historische bezienswaardigheden.

All Inclusive

Malta biedt zijn bezoekers de naast La Valetta gelegen stadjes Sliema en St. Julian als verblijf waar je alles vindt voor een gezellige vakantie. Hier kun je ook heerlijk shoppen. De dorpen St. Pauls Bay en Qawra liggen iets verder weg, direct aan het strand. Voor een onbekommerde vakantie is een all inclusive vakantie naar Malta ideaal. Geen, vaak tegenvallende, barrekening bij vertrek of iedere avond langs overvolle terrassen en restaurants moeten lopen tot er eindelijk een plekje vrij komt. Dat betekent extra tijd om van de zee te genieten, waar met wat geluk de dolfijnen te zien zijn die regelmatig voorbij Malta zwemmen.

Genieten

Voor gezinnen met kinderen biedt all inclusive naar Malta de basis voor een heerlijke vakantie. Alles is geregeld, zodat je alle tijd van de wereld hebt om samen met de kinderen, waarvoor trouwens door het hotel van alles georganiseerd wordt, volop te genieten. Is er niet direct een strand bij het hotel te vinden zijn, dan ben je binnen een paar minuten met een van de af- en aan rijdende bussen, voor een habbekrats, op een prachtig strand. Want ook dat is Malta, heel overzichtelijk.

Vergelijk all inclusive vakanties naar Malta van de beste touroperators en boek snel een onbezorgde vakantie!

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk All inclusive accommodaties Op Malta