toon alle filters ...opnieuw zoeken

Accommodaties

Een overzicht van de beste accomodaties op Malta

Accommodaties

Malta is op veel manieren te ontdekken, kies je voor rust of een heerlijke all-inclusive. Matla heeft het allemaal. Je vind hier een ruim overzicht van: hotels, appartementen en all-inclusive accommodaties. Wil je weten plaats op Malta het beste jouw past? Kijk dan op de bestemmingen pagina

Matla Hotels

Hotels op Malta zijn over het algemeen voorzien van alle hedendaagse faciliteiten. Als je in de zomer naar Malta ga, let dan wel goed op dat je airconditioning hebt, het kan bijzonder warm zijn in de zomer. Over het algemeen zijn het voorjaar en het najaar betere seizoenen als je in rust van het eiland wilt genieten. Kies een hotel op Malta wat het beste bij jouw vakantie past.

Appartementen op Malta

Vind hier een ruime selectie aan appartementen op Malta. Bekijk de lijst met  appartementen van onze partners deze voldoen aan de hedendaagse eisen, zijn over het algemeen kindvriendelijk en gelegen over verschillende plekken op het eiland. In iedere prijs categorie is er wel een geschikte accommodatie te vinden. Maak je keus en geniet van een onvergetelijke vakantie op een van de meest cultuur-rijke eilanden van de Middellandse Zee!

All-Inclusive Cyprus

Geen zin om voor je eigen eten te zorgen? Dan is een all inclusive vakantie naar Malta wellicht een goeie optie voor jou. Genieten van de historie, cultuur, en zon, terwijl je je verder geen zorgen hoeft te maken. Somige van deze all-inclusve resorts liggen op een steenworp afstand van het strand. Weer andere vlak bij uitgaansgelegenheden. Voor een ieder is er wel plek met een goede uitvalbasis. Het eiland is goed bereikbaar met het ov en door de grote van het eiland zijn dagtripjes een ideale manier om de luxe van het hotel even te veruilen voor cultuur of vertier.

Bekijk accommodaties Op Malta