Uitgaan Malta

Naast zon, zee, strand en veel bezienswaardigheden, biedt Malta je een geweldig uitgaansleven. Het bruisende uitgaansgebied ligt vooral in de plaats St. Julians. In de wijk Paceville vind je veel barretjes, cafés, pubs en discotheken. Voordat je het nachtleven opzoekt, kan je hier eerst genieten van een lekkere maaltijd in een van de vele restaurants of maak hier een wandeling en strijk daarna neer op een van de gezellige terrasjes.

Het voordeel van uitgaan op Malta is, dat het nog redelijk betaalbaar is. Doorgaans hoef je geen entreegeld te betalen voor de bars en discotheken. Ook liggen de prijzen voor alcoholische dranken, in vergelijking met andere vakantiebestemmingen, nog redelijk laag. Een aantal uitgaansgelegenheden zijn zeker de moeite waard om te bezoeken zoals de Empire, Axis, Havana Club en Bamboo. Al deze discotheken liggen in de barstreet van St. Julians.

De Empire

De Empire is de meest populaire discotheek op Malta. Vooral in het hoogseizoen is het hier altijd druk. De Empire is de hele nacht geopend tot laat in de ochtend.

Axis

Net als de Empire, is de Axis een zeer populaire discotheek op het eiland. Axis wordt veel bezocht vanwege de grote lasershows die er worden gehouden. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen.

Havana Club

In de Havana Club wordt vooral R&B gedraaid. De club is tot laat in de nacht geopend. De club wordt bezocht door verschillende nationaliteiten.

Club Bamboo

De openluchtdiscotheek Club Bamboo wordt vooral veel bezocht door jongeren uit Malta en toeristen.

De bars

In het uitgaansgebied van St. Julians kan je ook een leuke avond beleven in een van de vele bars, zoals de Fuego Salsa Bar, The Alley Bar, Peppermint Bar, 121 Lounge Bar, O’Caseys’Pub en de Footloose Fun Bar.


Veelgestelde vragen over uitgaan op Malta

Wat is het populairste uitgaansgebied op Malta?

Veel bars en discotheken liggen in de barstreet Paceville in St. Julians.

Wat zijn de populairste discotheken op Malta?

Populaire uitgaansgelegenheden op Malta zijn: Shadow Lounge, Level 22, Bedouin Bar, Gianpula Club, MARRAKECH, Numero Uno, Hugo's Lounge, PHONEIX, Havana Club, Uno Malta, Twenty Two en de Sky Club.

Mis je iets of heb je een tip?

Mis je informatie op deze pagina of zoekt je iets anders wat je hier niet kan vinden? Ook als je tips hebt horen wij het graag. Laat het het ons weten via ons contact formulier
Bekijk accommodaties Op Malta

Gerelateerde pagina's