Het nachtleven van Malta kan zich meten met bestemmingen als Ibiza

Bekijk accommodaties Op Malta
Het nachtleven van Malta kan zich meten met bestemmingen als Ibiza

Het nachtleven van Malta kan zich meten met bestemmingen als Ibiza Wanneer je mensen vraagt naar party-eilanden waar je een bruisend nachtleven vindt en waar je geniet van talloze clubs, discotheken en andere uitgaansgelegenheden hoor je al snel bestemmingen als Ibiza en Mallorca. Er zijn echter nog veel meer bestemmingen met een fantastisch nachtleven waar je jezelf tot in de kleine uurtjes vermaakt. Bestemmingen waar het verrassend gezellig is, zonder dat je daar direct enorm hoge prijzen voor hoeft te betalen. Malta is één van die bestemmingen. Jong en oud vermaken zich hier eindeloos in het veelzijdige nachtleven. Vele pubs, bars en discotheken geven je de garantie op een bruisend uitgaansleven waarbij verveling totaal niet aan de orde is!

Divers uitgaansleven

Malta is een populaire vakantiebestemming. Gek genoeg hebben veel mensen het vooral over de vele bezienswaardigheden, het prachtige strand en natuurlijk het lekkere weer. Malta heeft echter ook een fantastisch nachtleven. Vooral in de plaats St. Julians vermaak je jezelf opperbest. In de wijk Paceville is namelijk een bruisend uitgaansgebied te vinden met ontzettend veel verschillende soorten uitgaansgelegenheden. Kies bijvoorbeeld voor een cocktailbar met vrienden of ga even helemaal uit je bol in één van de vele bars of discotheken. Eerst even wat eten voor je gaat stappen? Geen enkel probleem. Je vindt in dit uitgaansgebied namelijk ook talloze restaurants waar je voor weinig geld heerlijk eet!

Lage prijzen

Het uitgaan op Malta is overigens erg betaalbaar. De meeste horecagelenheden vragen geen entreegeld en ook de drankprijzen zijn behoorlijk laag vergeleken met andere party-eilanden. Dat is natuurlijk ontzettend fijn aangezien je tijdens een vakantie waarbij je veel uitgaat het meeste geld aan de drank en de entree van de clubs kwijt bent. Op Malta is het nog ouderwets gezellig zonder dat je daar direct de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

Populaire discotheken

Zoals eerder gezegd liggen vrijwel alle populaire discotheken en clubs in de barstreet van St. Julians. Verreweg de meest populaire discotheek hier is De Empire. Het is er vrijwel altijd druk, zelfs buiten het hoogseizoen om. Deze discotheek is tot vroeg in de ochtend geopend waardoor je er tot het einde van je stapavond kunt blijven. Houd je van grote feesten en indrukwekkende lasershows? Dan moet je zeker discotheek Axis bezocht hebben. Voor de liefhebbers van R&B is er de Havana Club. Overigens is er in de zomer natuurlijk niets leukers dan feesten in de open lucht. Club Bamboo speelt daar handig op in. Deze openluchtdiscotheek is dan ook ongekend populair onder jongeren die hun vakantie op Malta vieren. Overigens hoef je natuurlijk niet perse naar een discotheek. Er zijn in het uitgaansgebied van St. Julians ook meer dan genoeg leuke en gezellige bars te vinden met verschillende muziekstijlen.

Deel dit bericht

Ja? Is Malta jouw bestemming?
Bekijk accommodaties Op Malta