Zin in een culinair uitstapje? Ta' Mena Estate

Bekijk accommodaties Op Malta
Zin in een culinair uitstapje? Ta' Mena Estate

Authentiek culinair genieten op Gozo! Malta is al jarenlang een zeer populaire vakantiebestemming. Dat heeft met talloze factoren te maken. Allereerst is het er natuurlijk meestal heerlijk weer. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de meeste mensen dat toch heel belangrijk vinden tijdens hun vakantie. Op Malta heb je bovendien prachtige stranden. Toch doen we het land tekort als we het alleen maar over zon, zee en strand hebben. Op Malta is namelijk nog heel veel meer te beleven. Bijvoorbeeld op het gebied van cultuur. Ook de natuur is tijdens bepaalde periodes van het jaar schitterend op Malta. Je kunt er dan ook prachtige wandelingen maken. Ben je meer van het culinair genieten? Dan mag je Ta' Mena Estate absoluut niet misen tijdens je vakantie in Malta!

Paradijs voor de culinaire liefhebber

Ta' Mena Estate is een paradijs voor de culinaire liefhebber. Dit kleinschalige wijnhuis op Gozo heef namelijk heel erg veel te bieden. Op het heerlijke terras geniet je onbeperkt van de lokale specialiteiten die ter plekke voor je worden bereid. Vrijwel alle ingrediƫnten zijn van eigen producten afkomstig. Je kunt er tal van specialiteiten bestellen waaronder gerechten met olijven, tomatopaste, en salade. Natuurlijk hoort bij ieder gerecht weer een ander soort wijn en ook daarbij wordt er een keuze gemaakt uit de specialiteiten van het huis. Je kunt er heerlijk lunchen of een volledige wijnproeverij boeken waarbij je natuurlijk ook de vele verschillende hapjes te proeven krijgt. De wijnen zijn uniek van smaak en met veel liefde gemaakt. Wanneer je eens iets anders wil tijdens je vakantie in Malta is dit absoluut een aanrader.

Wijnproeverij

Overigens biedt Ta' Mena Estate meer dan alleen lekker lokaal eten en regionale wijn. Het gaat hier echt om de totaalervaring die je als toerist hebt. Eigenaar Joe neemt graag de tijd voor zijn klanten en laat je ook gerust zien hoe de producten allemaal verbouwd en verwerkt worden. Je kunt dan ook een uitgebreide rondleiding krijgen waarbij je de wijnstokken, olijfbomen, kruidentuin en dieren van dichtbij kunt bekijken. Daardoor zie je letterlijk hoe de maaltijd die je daarna gaat nuttigen tot stand komen. Ontzettend leuk, interessant en leerzaam om eens te doen! Ontzettend authentiek en wars van alle moderne landbouwtechnieken en manieren waarop eten wordt gemaakt en vervaardigd verbouwt de eigenaar hier op eigen wijze het eten drinken waar je als toerist heerlijk van kunt genieten. Je kunt altijd een bezoek brengen aan Ta' Mena Estate. Er zijn echter ook speciale evenementen. Zo wordt er vrijwel iedere zaterdag een wijnproeverij georganiseerd. Let er trouwens wel op dat je voldoende cash geld mee neemt. Pinnen is hier namelijk niet mogelijk!

Deel dit bericht

Ja? Is Malta jouw bestemming?
Bekijk accommodaties Op Malta